Viktigt med bra lyftutrustning

Inom en hel del yrken är det idag ett måste att ha lyftutrustning. När det gäller lyftutrustning så är det en god idé att satsa på de som är ergonomiska. Det är vad du kan hitta hos Pronomic. Hos dem finns det flera olika system och anordningar för att göra alla typ av lyft mycket enklare. Bland annat har de detta:

  • Lyftvagnar
  • Lastbärare
  • Konceptvagnar
  • Kundanpassade lyftredskap

Att lyfta, flytta och hantera gods manuellt, eller på fel sätt, det kan leda till förslitningsskador med mera. Det är bättre då att välja att ha flera lyftutrustningar som så att säga gör jobbet åt en.

Välja lyftutrustningar

När det gäller lyftutrustning, så kan det vara bra att ha fler än bara en. Dock finns det en lyftanordning hos Pronomic som heter Lift & Drive som kan göra många olika lyft. Denna lyftvagn kan kompletteras med olika tillbehör och verktyg så att den kan hantera gods så som rullar, tunnor, lådor, säckar, plastbackar, skivor och färdiga produkter.

Med denna lyftvagn är det enkelt att lyfta, flytta och vinkla olika typer av gods på upp till 325 kilo. Det kan underlätta en hel del inom arbetet.

Utrustning för lyft

Om det är så att du har behov av en eller flera lyftutrustningar eller lyftredskap, vänd dig då till Pronomic. De har en hel del bra produkter som kan se till så att du kan eliminera alla manuella lyft och även andra arbetsmoment. Det är rätt bra att jobba på ett ergonomiskt sätt så att alla på jobbet sparar på sina egna kroppar.