Utorederi.se

Inlägg - Sida 2 av 2

Letar du efter bra liftutbildningar?

 • 1 minuters läsning
 • Blandat

Har du letat ett tag efter liftutbildningar? Du kan hitta liftutbildningar hos Windings. Detta företag har dessutom en mängd andra bra utbildningar så som inom fallskydd, HLR, arbete på väg så väl som truckutbildning och mycket mer. När det gäller deras liftutbildning så ingår:

 • ​Teori: konstruktion, skötsel och daglig tillsyn, säkert arbetssätt, lagar och arbetarskydd, varför behövs fallskydd, fallskyddsutrustning och hur den används, om olyckan ändå händer och din riskbedömning innan höjdarbete.
 • Praktisk körning med A och B lift och praktisk firning med sele.

Är det så att du ska hantera lift inom dina arbetsuppgifter så är det ett måste att du först går en utbildning. Det för att veta hur du sköter den på ett säkert sätt. Arbetsmiljölagen kräver dessutom att arbetstagare har liftutbildning för säkert liftanvändande.

Boka in dig på en liftutbildning

När det gäller liftutbildningar så är den du hittar hos Windings mycket bra. Den är dessutom bara på en heldag. Går du denna utbildning så får du teoretisk och praktisk kunskap inom lift- och fallskydd. När du är klar med utbildningen så får du ett utbildningsbevis. Liftutbildningen hos Windings följer SS-ISO 18878:2013 och Liftläroplanen (LLP).

Liftar är något som det används en hel del av ute på olika arbetsplatser. Du som jobbar med en eller flera liftar, du måste veta hur du ska göra. Det är även bra att lära dig att förebygga risker och olyckor. Det är vad du lär dig på denna utbildning. Så är detta något som låter intressant, se till att boka in dig!

Ta en spökvandring i gamla stan

 • 1 minuters läsning
 • Blandat

En spökvandring i gamla stan kan vara både läskig och rolig! Du kan gå en härlig spökvandring i gamla stan med Historiska Vingslag. Stockholms historia är spännande och du kan med denna vandring få uppleva den på ett helt annat sätt. Hos Historiska Vingslag kan ni hitta:

 • Spökvandring med skådespel
 • Möhippa & svensexa
 • Spökmiddag på Sten Sture

När du vandrar längs med gamla stans gator, så har du med dig en guide, i form av Greven. Genom de spöklika gränderna och torg så leder han dig och ditt sällskap runt på en spännande tur.

Vandra i gamla stan och möt spöken från förr

När du går en spökvandring i gamla stan så kommer du att få möta människor från förr, som numera är spöken. De har alla en egen historia att berätta. Du kommer bland annat att få möta pestdoktorn, bödeln Jürgen Homuth och konungamördaren Jacob Johan Ankarström.

I samband med denna vandring, så kan du passa på att boka spökmiddag på Sten Sture. Då är det först en vandring på cirka 1 timme och 10 minuter, som sedan avslutas på den anrika källarrestaurangen Sten Sture. Det var för övrigt här som kung Gustav IIIs mördare Jacob Johan Anckarström satt fängslad.

Spökvandring som passar alla

Att gå en spökvandring, det är något som passar de allra flesta. Det går bra att ta med hela familjen, vännerna eller kollegorna. Vandringen finns även för er som ska ha möhippa eller svensexa. Det går bra att också boka in en privat vandring, om du inte vill vandra tillsammans med andra du inte känner.

Viktigt med bra lyftutrustning

 • 1 minuters läsning
 • Blandat

Inom en hel del yrken är det idag ett måste att ha lyftutrustning. När det gäller lyftutrustning så är det en god idé att satsa på de som är ergonomiska. Det är vad du kan hitta hos Pronomic. Hos dem finns det flera olika system och anordningar för att göra alla typ av lyft mycket enklare. Bland annat har de detta:

 • Lyftvagnar
 • Lastbärare
 • Konceptvagnar
 • Kundanpassade lyftredskap

Att lyfta, flytta och hantera gods manuellt, eller på fel sätt, det kan leda till förslitningsskador med mera. Det är bättre då att välja att ha flera lyftutrustningar som så att säga gör jobbet åt en.

Välja lyftutrustningar

När det gäller lyftutrustning, så kan det vara bra att ha fler än bara en. Dock finns det en lyftanordning hos Pronomic som heter Lift & Drive som kan göra många olika lyft. Denna lyftvagn kan kompletteras med olika tillbehör och verktyg så att den kan hantera gods så som rullar, tunnor, lådor, säckar, plastbackar, skivor och färdiga produkter.

Med denna lyftvagn är det enkelt att lyfta, flytta och vinkla olika typer av gods på upp till 325 kilo. Det kan underlätta en hel del inom arbetet.

Utrustning för lyft

Om det är så att du har behov av en eller flera lyftutrustningar eller lyftredskap, vänd dig då till Pronomic. De har en hel del bra produkter som kan se till så att du kan eliminera alla manuella lyft och även andra arbetsmoment. Det är rätt bra att jobba på ett ergonomiskt sätt så att alla på jobbet sparar på sina egna kroppar.

Använd en dörrtätningslist för att täta ordentligt

 • 1 minuters läsning
 • Blandat

Idag finns det få saker som är så viktiga som att se till att man inte slösar med elen. Det är trots allt högre priser än någonsin som vi möter på elmarknaden. Därför kan det vara en bra idé att se över att ditt hem inte slösar med el som följd av glipor som släpper in kalluft. Genom att du använder en dörrtätningslist kan du täta ordentligt mellan dörr och dörrkarmen. Det minskar slöseriet i hemmet och gör samtidigt att det känns mer bekvämt. Ett kallras kan leda till att hela hemmet känns kallare och det gör också att du spenderar mer på uppvärmningen än nödvändigt.

Att gå igenom hemmet regelbundet och se vart det finns hål eller glipor minskar de onödiga kostnaderna man annars kan råka ut för. Samtidigt som du gör att hemmet upplevs som varmare och mer bekvämt. Ingen vill behöva frysa inomhus när det faktiskt inte är nödvändigt. Har du en stor glipa kommer det att påverka hur temperaturen upplevs när du är inne i hemmet.

Dörrtätningslister tar bort kallrasen

Fryser du ofta inomhus trots att värmen är på kan det vara dags att se över om det finns kallras någonstans. Det är ett fenomen som kan göra att hela hemmet känns kallare än vad det faktiskt är. Genom att åtgärda kallrasen blir det varmare inomhus och du känner att det är mer bekvämt. Därför ska du se över om det finns några glipor mellan dörren och dörrkarmen. Genom att använda en dörrtätningslist kan du åtgärda sådana och slippa kallras i hemmet. Det gör att du kan få det varmare, minska dina utgifter och göra hemmet bekvämare.

Satsa på ett smart kassasystem

Har du behov av ett bra kassasystem? Det finns ett kassasystem, eller snarare ett butiksdatasystem som då kan vara värt att fundera på. Det heter Wave POS. Med detta system är det enkelt att hålla koll på din försäljning samt även ditt lager. Den går även att använda för att lösa in värdebärare samt att den gör det enklare med din administration. I detta system finns:

 • Alltid rätt pris i systemet
 • Smarta integrationer
 • Hårdvaruintegrationer
 • Smarta betalningar
 • Statistik och analyser
 • Bokföring och fakturering
 • Pumpstyrning
 • Support och utbildning

I detta system finns Waves egenutvecklade programvara, som har stöd för Open Source. Den gör att du alltid kan ha uppdaterade priser, från grossister så väl som från leverantörer.

Bra butiksdatasystem med många fördelar

Med ett bra kassasystem eller butiksdatasystem så är det enklare för dig att ha koll på alla de delar du måste ha koll på. Det är automatisk uppdatering på priser samt att det tack vare de smarta integrationerna som finns är möjligt att hantera olika värdebärare, sms kuponger, ombudskvitton för spel och mycket mer.

Med detta smarta system går det även att ha många olika alternativ när det gäller betalningar. Det är ju en av de viktigaste sakerna en kassa ska klara av. Med detta kassasystem kan kunderna betala på en mängd olika sätt.

Med systemet kan du även ha en bra koll på vad du säljer och när du säljer. Du kan alltså få fram en bra statistik och göra analyser utifrån det.

Du kan dessutom föra över de siffror du behöver för att kunna göra en korrekt bokföring och få en enklare administration.

Vad är egentligen E juice?

Den aktiva substansen i e-ciggaretter är en vätska som kallas E juice. När man röker ecigg förångas evätskan och blir en tät rök som efter en stund skingras utan att lämna spår av lukten. Vätskan har olika smaker med lämnar ingen lukt, vilket kan vara praktiskt inomhus och på platser där rökning inte uppskattas. Evätskan består oftast av flytande nikotin, naturliga aromer, glycerol, propylenglykol och vatten. Eliquids har bäst före datum och det beror på att de innehåller livsmedelsprodukter. 

Smaker

Ejuice innehåller aromer som gör att de kan ha alla möjliga smaker. Tobakssmaker är mycket vanliga. Det finns massor av produkter på marknade om man är ute efter E juice. Söta smaker såsom frukt, godis, bakverk, desserter, teer, drinkar, milkshakes och mer därtill är mycket populära och kan ge en god smak. Utbudet är enormt på internet och det finns garanterat smaker för alla. 

Att köpa E-juice - Doser och styrka

Ejuice köps i små flaskor som vanligtvis rymmer 10, 30 eller 50 ml. Vätskan innehåller varierade nikotinhalter och det är oftast 0, 6, 12, 18 och 24 mg nikotin. Man kan alltså röka ecigaretter med en vätska som innehåller 0 mg nikotin. Nikotinhalten bör anpassas efter hur van man är vid tobaksrökning och hur mycket nikotin man vill ha. 

Beställa och köpa E juice

På internet är utbudet mycket stort och det finns många olika hemsidor och webbshoppar att välja på. Vapes och e-liquid säljs separat. Vätskan går att hitta i vissa kiosker och tobaksaffärer också. E juice behöver fyllas på allt eftersom, men det brukar vara billigare och drygare att använda än vanliga cigaretter vilket innebär att man kan spara pengar.

DIY

Vill man experimentera med smaker och sådant kan man köpa neutral evätska och smaksätta själv. Möjligheterna är stora, men det är alltid viktigt att hantera ejuicen varsamt och noggrant. ​

Välj mellan olika hustillverkare

 • 1 minuters läsning
 • Blandat

Att få hemmet du alltid drömt om är inte helt enkelt. Det är trots allt en process som kan vara svår att gå igenom. Dock är det något som verkligen ger dig möjligheten att få precis det hemmet du vill ha. Det finns som tur är gott om olika alternativ att välja mellan. För man ska verkligen inte underskatta betydelsen av att välja rätt hus. Att hustillverkare Rörvikshus finns och har gott om alternativ av olika hus kan vara bra att känna till. Du har helt enkelt gott om möjligheter att ta reda på precis vad du vill ha och behöver.

För det är viktigt att inte underskatta värdet av att välja ut det bästa tänkbara alternativet i slutändan. Man ska alltid se till att man får det hemmet man vill ha. Då det gör att man faktiskt i framtiden kan känna sig nöjd och stolt över sitt hem. Därför är det viktigt att man ser över vilka alternativ som finns och hittar precis det hemmet man vill ha.

Hustillverkaren som passar för dina behov

Livet är inte helt enkelt utan det finns mycket som påverkar hur man upplever det. Därför ska man alltid se till att välja rätt hustillverkare. För det finns gott om sådana och de har olika utbud av hus och hem. Där du helt enkelt kan välja ut precis det som passar för just dina behov. Något som också innebär att allt går både smidigare och enklare i slutändan. För man ska verkligen inte underskatta vilken skillnad som finns mellan olika alternativ. Se över vad du vill ha och förverkliga din vision på det bästa tänkbara sättet. För det är något som man inte har många chanser att göra i livet.

Bemanning och rekrytering i Borås

Om man är företagare kommer tillfället då företaget växer och växer. Det kan vara svårt att hitta rätt personal, personer med rätt kompetens och snabbt. Ibland vet man inte exakt hur länge man behöver ha någon anställd, speciellt om man har ett företag som baseras på säsongsarbete. Att ta hjälp av ett företag som är specialiserat på hur man anställer rätt är därför ingen dum idé. Företag för bemanning och rekrytering i Borås ​​finns till för att hjälpa olika företagare att finna personal som har rätt bakgrund, kompetens och personlighetsegenskaper som funkar till den specifika roll som avses.

​​Vidare hjälper ett bemannings och rekryteringsföretag i Borås och övriga orter också till med avtalsformer, arbetstider, arbetsformer, olika policys som man bör följa med mera. Det skall absolut känns tryggt och säkert att anställa med hjälp av bemanningsföretag.

Varför bör man ta hjälp av bemanningsföretag?

Idag finns det väldigt många olika sorters bemanningsföretag på marknaden i eller närheten av Borås. Vissa är specialiserade inom olika affärsområden (exempelvis ekonomi, teknik, IT med mera) medan andra är generalister och hjälper på så sätt till med alla sorters företag och arbetsområden.

Är man företagare i Borås kan man välja bland många olika bemanningsföretag. Det man alltid bör försöka förstå är hur bemanningsföretaget kommer att hjälpa till med rekryteringen, hur själva anställningen kommer att vara för individen i fråga som anställs samt vad som sker om anställningen inte riktigt går som man väntat sig. Det handlar trots allt om individer som man anställer och ibland blir det inte alltid som man hade tänkt sig. Att man vid dessa tillfällen då anställt ett proffsigt bemanningsföretag är absolut A och O.

Google annonsering leder till fler kunder

Marknadsföring, annonsering och reklam är något som alla företag måste arbete med. Det gör trots allt en riktigt stor skillnad och påverkar mycket mer än vad man kan tro. Därför ska man aldrig underskatta värdet av att redan från början välja det bästa sättet som passar för en själv. För det finns gott om möjligheter att välja mellan. Att få hjälp med hjälp med Google annonsering kan då vara ett riktigt bra sätt att inte underskatta värdet av att synas digitalt. För nästan alla människor använder sig idag av internet för att uppnå det bästa resultatet. Något som också gör en stor skillnad i slutändan.

Därför ska man aldrig underskatta värdet av att öka sin digitala närvaro. På det här sättet kan man helt enkelt se till att inte missa de kunder som letar efter ens produkter och tjänster. För det är sådant som verkligen påverkar mycket mer än vad man kan tro. Därför ska man alltid se över vilka alternativ som finns. Det leder till slut att man får ut det mesta av sin verksamhet.

Google annonseringen är ett måste idag

Att inte synas digitalt är en stor nackdel som man alltid ska undvika. Det leder trots allt till att man på bästa sätt och vis kan nå ut till potentiella kunder. Man ska alltid arbeta på det bästa sättet där man med ett perfekt slutresultat kan uppnå sina mål. För att använda sig av Google annonsering är trots allt ett måste idag. Vi lever i ett digitalt samhälle som har stora krav på oss och som verkligen gör en stor skillnad. Därför ska man alltid se över hur man arbetar för att uppnå det bästa resultatet.

Få hjälp med glaslyft

Sysslar ni med glaslyft? Om ni vill göra säkra glaslyft, så är det bra att använda en vakuumlyft eller en glasrobot för detta. Om ni vill slippa att köpa det själva, så går det att hyra. Det hos Inomec. Hos detta företag går det att hyra olika sorters lyftar för olika ändamål. När det gäller glas, så är det ju viktigt att man kan lyfta det på ett säkert sätt. Utan att riskera att glaset går sönder. Vakuumteknologin är ett smart sätt att lyfta glas på ett säkert sätt. Det utan att riskera skador på vare sig godset eller på den som utför lyftet. Hos detta företag finns det ett brett utbud av lyftar för just glas. De har även lyftar för andra material.

Smart sätt att lyfta glas

Om ni ofta gör glaslyft, så är det bra att göra det med en säker och smidig metod. Genom att hyra en vakuumlyft eller en glasrobot så förenklar ni att lyfta glas. En glasrobot är även det ett smidigt sätt att lyfta glas. Den är konstruerad att kunna ge en mjuk hantering av glas, även om det är tunga och stora partier. Hos Inomec finns det en mängd olika sorters lyftar för att kunna lyfta olika typer av gofs. Det är inte fel att kunna hyra de saker man behöver, för att slippa att köpa in egna. Om ni är intresserad av att veta mer om att lyfta glas på ett säkert sätt eller vill se vad finns mer för slags lyftutrustning, då är det bara att besöka detta företags sida. Det går även bra att kontakta dem så kan de berätta mer.

Lägg ett parkettgolv i Helsingborg

Är du sugen på att lägga ett parkettgolv i Helsingborg? Om du vill ha ett snyggt parkettgolv i Helsingborg, vänd dig till Kvadratmeter Golvbutik. Hos dem finns det många olika typer av golv att välja mellan. Utöver parkett, så har de även olika sorters trägolv, samt att de även har heltäckningsmattor, massiva trägolv, linoleum, korkgolv, gummigolv och vinylgolv. Olika rum behöver ha olika sorters golv. Det beror på vad rummet används till. En del rum används ju mer och behöver tåligt golv, som hall och kök. Andra rum kan ha golv som är vackra att se på. Är det just parkett du är ute efter, så går det att få i olika utföranden så väl som i olika träslag.

I Helsingborg hittar du snygg parkett

Hos Kvadratmeter Golvbutik finns det snygga parkettgolv Helsingborg. Det är ett bra val av golv, eftersom det är tåligt samt att det även ger en bra karaktär till rummet det läggs i. Du kan idag välja mellan olika typer av parkett. Det finns till exempel både som 1-stavs parkett, 2-stavs parkett och 3-stavsparkett. Du kan även få olika mönster på parketten så som fiskben, ruta eller holländskt mönster. Kvadratmeter Golvbutik startade 2004, så de har lång erfarenhet av olika typer av golv. Hos dem kan du hitta det golv du vill ha och behöver. Det spelar ingen roll om det är så att du vill satsa på ett trägolv eller ha en mjuk och skön heltäckningsmatta eller ett parkettgolv. Om du vill se hela deras sortiment av golv, kika då in på deras hemsida eller besök deras golvbutik. Den ligger på Kronoborgsvägen 8 i Malmö.

Ta reda på sökmotoroptimerings kostnad

Verksamheter och företag måste tänka på att göra saker och ting på bästa tänkbara sätt och vis. Det är trots allt på det viset som de får nya kunder. Att människor kan hitta deras produkter på ett bra sätt är trots allt något som ligger till grund för all marknadsföring. Man ska därför titta på sökmotoroptimering avtalstid när man jämför mellan olika alternativ. Det kan påverka kostnaderna och också göra att du kan välja det alternativet som bäst passar för dina behov. På många sätt är det trots allt otroligt viktigt och gör en större skillnad.

Det handlar trots allt om att ta reda på kostnaden för att utföra en sökmotoroptimering. I längden ser det nämligen till att din verksamhet kan vara synbar. Att inte missa hur viktigt det är att ha en digital närvaro är väldigt viktigt. Det är också något som verkligen gör det möjligt för dig att driva verksamheten framåt. Något som i längden gör en otroligt stor skillnad och som innebär att du kan uppnå dina mål på ett lättare sätt.

Sökmotoroptimeringens kostnad är låg i jämförelse med resultatet

Det är mycket som kostar när det kommer till att driva en verksamhet. Att välja sådant som gör allt lättare och smidigare är därmed väldigt viktigt. För det gör att man kan uppnå de målen man satt upp på ett bra sätt. Något som också gör att verksamheten kan drivas framåt. Dock kan sökmotoroptimering kostnad vara något att titta närmare på. För det är en sådan sak som i längden är väldigt låg i jämförelse med resultatet. Man ska verkligen inte missa att det gör en stor skillnad att ens kunder kan hitta ens hemsida eller e-butik.

Langrenn klær på nett

​Enten skisesongen er i gang eller rett rundt hjørnet der du bor, er det kanskje på tide å se etter nye langrenn klær på nettet? Det finnes massevis av langrennsklær på nett som er både lekkert og av god kvalitet. Når du er på jakt etter nye langrennsklær bør du være obs på å kjøpe kjente merkevarer. Slik kan du være sikker på at langrenn klærne fra nettet holder høy standard. For å kunne nyte skituren er det essensielt å holde seg varm, kledd i klær som er laget for bevegelse. Merkeklærne er funksjonelle og komfortable, og hjelper deg gjøre ditt beste i løypa. Uavhengig av om langrenn er en koselig hobby eller om du er utøver på høyere nivå, vil du finne noe som passer. Gjør deg klar for årets høydepunkt i skiløypa!
 

Å kjøpe langrennsklærne dine på nettet er enkelt

Å gjøre handelen på nett er både enkelt og smittevennlig. Unngå trange butikklokaler ved å kjøpe langrennklærne på nettet. Det er helt gratis å sende klærne i retur dersom noe ikke passer, og du har 90 dagers angrefrist. Handler du for over 500 kroner er det dessuten fri frakt. Sjekk gjerne størrelsen på skiklærne du har fra før, kanskje finner du det samme merket igjen? Du kan finne lekre langrennsplagg som både ser bra ut og føles behagelig mot kroppen.
 
Forhåpentligvis har du en lang skisesong foran deg i månedene som kommer. Gled deg til å gli perfekt over snøen, mens du føler deg god og varm i komfortable langrennsklær. Ta med familien ut på tur i nærområdet, og nyt tiden ved å gjøre noe aktivt sammen.När du behöver ett låsbyte i Stockholm

Det är inte roligt men det händer, du har tappat nyckeln eller så har den gått av i låset. Du kanske har köpt ett nytt hem och vill byta ut ditt lås för att vara säker på vart alla nycklar är. Allt sådant som trots allt är vanligt och då krävs det också att man vet vart man ska vända sig. Det handlar nämligen om att göra saker och ting på ett enkelt och smidigt sätt. När du är i behov av låsbyte i Stockholm behöver du vända dig till en låssmed.

Det är en person som arbetar med att byta ut lås och som vet precis hur det ska göras. En som också har kunskapen om hur man enkelt och smidigt kan ta sig in om du tappat bort nycklarna. Det är trots allt något som man verkligen inte ska underskatta värdet av. För man vill inte stå där och upptäcka att man inte längre kan komma in i sitt eget hem. Det är en känsla och upplevelse de flesta av oss gärna vill undvika.

Låsbyten i Stockholm går snabbt och enkelt

Det tar verkligen inte lång tid att byta ut ett lås. Ett låsbyte i Stockholm kan därför göras både på ett enkelt och ett smidigt sätt. För det viktigaste i slutändan är nämligen att du kan känna att du snabbt fått den hjälpen du behöver. Där du kan känna dig trygg och säker i ditt hem. För det är trots allt den största delen av vad ett lås gör. Därför är det väldigt viktigt att du inte underskattar värdet av att byta ut låset om du vill göra det. Genom att välja detta kan du vara säker på att du har ett säkert och tryggt hem.

Smart med markeringsfärg för skogsbruket

 • 1 minuters läsning
 • Blandat

Om du jobbar inom skogsbruket kan det vara bra med markeringsfärg eller märkfärg. Med markeringsfärg kan du markera de träd som ska sågas ner, eller de som ska sparas som ett exempel. Det finns ett bra företag som erbjuder märkfärg så väl som flera andra produkter för skogsbruk, men även sågverk, maskin & entreprenad samt annat. Detta företag heter Skogma. De har många bra produkter du kan ha nytta av i ditt arbete. Är det just skogsbruk som är din grej så finns det mesta. Det finns bland annat produkter för avverkning, lunning, skogsvård, träbearbetning och mycket mer. Så äger du skog eller jobbar med det, så hittar du det du behöver hos Skogma.

Köp bra märkfärg

Det kan vara bra att märka upp olika saker med markeringsfärg. Det finns lite olika alternativ med märkfärg hos Skogma. De erbjuder även produkter för andra branscher än skogsbruk. Bland annat har de en del för dig som har behov av sågverk. Det finns även det du kan behöva för maskiner eller för entreprenader. Sen har de också olika arbetskläder. Det gäller att vara rätt klädd för det du gör. Om du till exempel använder motorsåg, så kan det vara smart att använda skyddskläder anpassade för detta. Det finns olika former av arbetskläder för olika saker hos Skogma. Detta företag har över nittio års erfarenhet som leverantör av skogsbruksutrustning. Det innebär att de kan detta! Om du har behov av en eller flera saker för ditt arbete, då är det bra att vända dig till dem. Du kan se allt de har på deras sida, eller så kan du kontakta dig så kan de hjälpa dig vidare.

Skaffa en besöksräknare till butik

Något som kan vara bra att ha är en besöksräknare till butik. Om du vill ha en besöksräknare til butik så kan du hitta det via IMAS. Det är inte fel att ha koll på flödet med kunder och det genom att räkna dem. Det gör att du då vet när det brukar vara mer eller färre besökare i din affär. Sedan kan en besöksräknare även vara bra om du har tillåtelse att ha ett max antal kunder i butiken under samma tid. Det finns olika sorters räknare av besökare. En del enkla, andra mer avancerade som även kan mäta och analysera andra faktorer. Det är rätt smart att satsa på en bra kundräknare, eftersom du då kan föra statistik och göra olika kalkyler.

Smart med kundräknare

Att räkna kunder med en besöksräknare gör det enklare för dig att veta när det är mycket folk i butiken. Ofta är det toppar och dalar i flödet av kunder. Många gånger kan högtider eller löningsdagar påverka antalet kunder. Du kan med hjälp av en besöksräknare till butik ha bra koll på just din affär. Du får med en sådan en bra förståelse över flödet av kunder. Du kan se på siffrorna om det är så att du behöver ändra något eller förbättra något. Du kan se olika mönster och göra olika analyser. Det är inte fel att få indikationer på när det är dags att ha mer personal eller längre öppettider. Om du är intresserad av att veta mer om hur det fungerar med att ha en kundräknare, besök då den hemsidan som IMAS har.